Praktijkinfo Dema Sport & Health

Sportmassage
Sportmassage is voor sporters een middel om sneller te herstellen na inspanning. De massage bevordert het herstel. Blokkades in de spieren worden afgebroken, en afvalstoffen worden afgevoerd. Bovendien draagt de massage bij tot meer effectieve trainingen en betere sportprestaties.

 

Wat zijn de effecten van sportmassage?

Het belangrijkste effect van sportmassage is de afname van de spierspanning. Hierdoor neemt de doorbloeding van het lichaam toe en kunnen bouwstoffen beter worden aangevoerd. Vochtophoping als gevolg van spierschade zal beter afgevoerd kunnen worden, waardoor de sporter sneller in staat een nieuwe sportprestatie te leveren.

 

Wat kost het?

  • een behandeling van 60 minuten kost € 40,-
  • een behandeling van 30 minuten kost € 22,-

Stoelmassage

Mensen met een zittend beroep, vaak gecombineerd met veelvuldig werken achter de computer, hebben regelmatig last van hun rug, nek en schouders. In dit gebied ontstaan spanningsklachten, veroorzaakt door een verkeerde houding of toenemende werkdruk.

 

Door het soepel houden van deze gebieden, wordt de spanning van de houdingsspieren verlaagd en wordt preventief gewerkt aan het voorkomen van kans-klachten.

 

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een ontspannende en activerende massage voor het bovenlichaam van circa 25 minuten. Daarbij worden hoofd, nek, armen, schouders en rug gemasseerd in een speciaal voor deze massage ontwikkelde stoel. De massage wordt door de kleding gegeven.

 

Waarom stoelmassage?

 

Een stoelmassage:

  • bevordert de soepelheid van de spieren
  • stimuleert de bloedcirculatie
  • draagt bij aan de bewustwording van de houding
  • stimuleert de afvoer van afvalstoffen
  • geeft een lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • werkt preventief

 

Regelmatige massage bevordert het lichamelijke bewustzijn. Het maakt het mogelijk om te reageren op symptomen, voordat de klachten verergeren. Het is geen therapeutische behandeling, maar een activerende en ontspannende massage ter voorkoming van kans of stressklachten. Na de massage voelt men zich prettig en ontspannen.

 

Wat kost stoelmassage?

De prijs voor een 25 minuten stoelmassage is € 20,00 inclusief BTW.

Openingstijden

Elke maandag 16:00 – 22:00 uur
 
Verder op afspraak
 
Bel of mail voor het maken van een afspraak (gegevens hiernaast onder Contactinfo).